Tax Planning 2

Tax Planning

Onze dienstverlening reikt verder dan het invullen van een aangifteformulier. Naast het verzorgen van uw belastingaangifte, informeren wij u over recente wetswijzigingen en beoordelen wij welke punten in uw aangifte specifieke aandacht behoeven.

Onze Diensten omvatten onder andere:

  • Fiscaal Optimaal Beheer van Vermogen: Wij analyseren uw financiële structuur en ontwikkelen strategieën voor fiscale optimalisatie, gericht op het minimaliseren van belastingverplichtingen.
  • Belastingaangiften: Onze expertise strekt zich uit tot zowel nationale als internationale belastingaangelegenheden, waarbij we voldoen aan complexe grensoverschrijdende fiscale verplichtingen.
  • Bedrijfsstructuren: Voor zakelijke belangen adviseren wij over geavanceerde bedrijfsstructuren, zorgvuldig afgestemd op  fiscale vereisten.
  • Erf- en Schenkbelasting (BOR en DSR Uitwerken): Wij begeleiden u bij erf- en schenkbelasting, inclusief gedetailleerde uitwerking van de Bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) en de doorschuifregeling (DSR) voor een fiscaal gunstige overdracht van vermogen.

Bij Family Office Den Haag is onze toewijding aan fiscaal beheer gebaseerd op diepgaande expertise en professionaliteit. Neem contact met ons op voor een consult waarin we uw specifieke fiscale behoeften bespreken.