Estate Planning

Estate Planning voor Optimaal Financieel Beheer

Het maken van weloverwogen keuzes op het gebied van Estate Planning biedt niet alleen gemoedsrust, maar kan ook aanzienlijke belastingbesparingen opleveren. Bij Family Office Den Haag geloven we in een doordachte aanpak die niet alleen rekening houdt met de huidige omvang van uw vermogen, maar ook met de verwachte groei in de toekomst. Onze toegewijde professionals nemen de tijd om uw persoonlijke situatie, doelen en wensen te begrijpen, en ontwikkelen vervolgens een op maat gemaakt Estate Plan dat de tand des tijds doorstaat.

Onze Diensten omvatten onder andere:

  • Testament: Een essentieel onderdeel van Estate Planning is het opstellen van een gedetailleerd testament dat uw bezittingen verdeelt volgens uw wensen, rekening houdend met erfbelasting en het minimaliseren van mogelijke geschillen.

  • Levenstestament: Voor het vastleggen van uw medische en financiële wensen in het geval van onvermogen, bieden wij begeleiding bij het opstellen van een levenstestament, zodat uw belangen worden beschermd.

  • Schenken: Door doordacht schenken kunt u niet alleen financiële steun bieden aan dierbaren, maar ook belastingvoordelen benutten. Wij adviseren u graag over strategieën voor schenkingen die passen bij uw situatie.

  • Huwelijkse voorwaarden: Voor koppels streven we naar een goed doordachte opzet van huwelijkse voorwaarden, die financiële bescherming bieden en de belastingdruk verminderen.

  • Familie/particuliere stichting: Voor het behoud van uw nalatenschap richten we familie- of particuliere stichtingen op, die een gestructureerd beheer van vermogen mogelijk maken.

  • Goede doelen stichting (ANBI): Voor degenen die filantropie hoog in het vaandel hebben, ondersteunen we bij de oprichting en het beheer van een goede doelen stichting (ANBI), waarbij we streven naar optimale belastingvoordelen.

Wij begrijpen dat uw financiële situatie uniek is en evolueert. Daarom streven we ernaar om flexibele en duurzame oplossingen te bieden die aansluiten bij uw levensfase en doelstellingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan bij het creëren van een Estate Plan dat een erfenis van financiële welvaart en gemoedsrust achterlaat.