Organisatie

Family Office Den Haag beschikt over een team van specialisten met jarenlange ervaring in het adviseren en ondersteunen van vermogende families, particulieren en ondernemers. Zij kunnen de meest complexe situaties voor u oplossen. Daarbij zijn wij geen vervanging van uw bankier, vermogensbeheerder of notaris, maar werken wij, indien gewenst, samen met de reeds vertrouwde adviseurs. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk in de financiële wereld, het notariaat en de advocatuur in binnen- maar ook buitenland. Onze specialisten hebben een persoonlijke en discrete manier van werken en zijn de vertrouwenspersoon van de cliënt.

Family Office Den Haag is ontstaan vanuit Ammerlaan Belastingadviseurs. De toenemende vraag vanuit onze klanten heeft ertoe geleid dat wij onze diensten in de loop der jaren hebben uitgebreid, waardoor wij steeds meer zijn gaan optreden als ‘family office’.

Onze Aanpak

Wij hebben in onze dagelijkse gang van zaken als family office contact met uw financiële wereld: vermogensbeheerders, banken, fondsmanagers, accountants, fiscalisten, notarissen, advocaten, makelaars, verzekeraars e.d. Zowel in binnen- als buitenland. Family Office Den Haag beheert de informatiestromen vanuit al deze partijen en rapporteert daarover. Vervolgens helpen wij u bij de diverse keuzes. U beslist en wij zorgen er voor dat de beslissingen door de betrokken specialisten juist wordt uitgevoerd. Daarbij zorgt Family Office Den Haag ervoor dat de specialisten ook de nodige gegevens op tijd krijgen om hun werk goed te doen. Zo zorgen wij ervoor dat de financiële wereld van de familie beter haar werk kan doen, waardoor er op een hoger professioneel niveau kan worden gewerkt.

Wij zijn geen vervanging van uw bankier, vermogensbeheerder of notaris, maar een aanvulling op deze specialisten. U kunt ons beschouwen als regisseur van uw vermogen waarbij u zelf de uiteindelijke beslissingen neemt.

Hans Ammerlaan RA RB

Estate Planner

Hans Ammerlaan studeerde Accountancy aan de Haagse Hogeschool. Daarna rondde hij de opleiding tot Register Accountant af bij de NIVRA. Na zijn studie heeft Hans een vijftal jaren bij de Rijksaccountantsdienst gewerkt, waar hij boekenonderzoek bij ondernemingen verrichtte. Hans is sinds 1991 actief als belastingadviseur in de algemene praktijk. Hij begeleidt en adviseert o.a. vermogende familiebedrijven en is daarbij de spin in het web. Naast dit heeft Hans ook zelf ook meerdere ondernemingen gehad en successen en tegenslagen ervaren.

Sandra van der Kolk

Financieel Specialiste

Sandra van der Kolk heeft haar opleiding aan de Hoger Economisch en Administratief Onderwijs (HEAO) succesvol afgerond, wat haar een stevige basis heeft gegeven in het financieel management. Gedurende haar ruim 25-jarige loopbaan bij ons kantoor heeft Sandra consequent haar expertise op het gebied van financiën aangescherpt en verfijnd en ze heeft zich bewezen als een betrouwbare Financieel Specialiste.

Stefan Develing

Financieel Specialist

Stefan Develing is een ervaren Financieel Specialist met een indrukwekkende achtergrond en rijke ervaring. Met opleidingen in MEAO bank- en verzekeringswezen, een MBA en een cursus financiële planning via MFAS, brengt Stefan een hoog niveau van expertise met zich mee. Voorafgaand aan zijn dienstbetrekking bij ons kantoor heeft Stefan zijn vaardigheden aangescherpt bij gerenommeerde bedrijven zoals NUTS Verzekeringen en Hedge Finance. Sinds 2002 verrijkt hij ons team met zijn diepgaande kennis en praktijkervaring, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor onze financiële dienstverlening.

Barbara Otto

Management Assistent

Jaap Oost

Estate Planner

Jaap Oost is onze toegewijde Estate Planner met een indrukwekkende achtergrond. Jaap heeft economie en recht gestudeerd aan de Haagse Hogeschool in Den Haag, wat hem een uitgebreide basis heeft gegeven voor zijn rol als Estate Planner. Zijn professionele reis begon in 1998 bij Erwich & van Dort, waar hij zijn passie voor estate planning en vermogensbeheer ontwikkelde. Sinds 2005 heeft Jaap zijn expertise en ervaring ingebracht in ons kantoor, waar hij een cruciale rol speelt in het adviseren van cliënten over het beheer en de overdracht van hun vermogen. Jaap Oost is een waardevol lid van ons team, dat zich toelegt op het bieden van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van estate planning.

Olaf Schrijver

Estate Planner

Na zijn carrière te zijn gestart bij Van Lanschot Bankiers heeft Olaf in 2002 de overstap gemaakt naar de belastingaangiftepraktijk. Hier was hij verantwoordelijk voor het verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting. Vanuit deze werkzaamheden is Olaf doorgegroeid naar een ondersteunende rol binnen de algemene adviespraktijk. Naast zijn werkzaamheden op fiscaal gebied onderhoudt Olaf voor Family Office Den Haag contacten met diverse banken en vermogensbeheerders.

drs Bart Scholte RB

Estate Planner

Bart Scholte heeft fiscale economie gestudeerd aan de Erasmus universiteit te Rotterdam. In 1994 is hij zijn loopbaan als belastingadviseur begonnen bij Van Hamond Belastingadviseurs waar hij tot 1998 heeft gewerkt. Medio 1998 is hij overgestapt naar Ammerlaan Belastingadviseurs, eveneens in de functie van belastingadviseur. Bart is medeverantwoordelijk voor fiscale advisering aan ondernemers, directeur-aandeelhouders en vennootschappen op het gebied van verschillende belastingen zoals inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting. Voor de internationale aspecten heeft Bart regelmatig overleg met adviseurs in de omringende landen.

Clary van Wieringen

Management Assistent

Maak kennis met onze management assistente Clary van Wieringen, die al sinds 2005 de verbindende en stabiele factor is binnen ons kantoor. Ze is zeer dienstverlenend ingesteld en haar expertise omvat het ondersteunen van het management met coördinerende, administratieve en secretariële werkzaamheden. Ze is medeverantwoordelijk voor het faciliteren van soepele communicatie binnen ons team en met externe belanghebbenden. Haar nauwgezette aandacht voor detail, secretariële vaardigheden en organisatietalent maken haar tot een onmisbaar lid van ons team. Clary staat altijd klaar om te helpen en draagt graag bij aan de efficiëntie en het succes van ons kantoor.

Siebert Ammerlaan

Financieel Assistent

Siebert Ammerlaan is een veelbelovende en gedreven professional die momenteel zijn VWO-diploma behaalt in Den Haag. Sinds het jaar 2022 maakt hij deel uit van ons gewaardeerde team bij Family Office Den Haag. Zijn specialisatie ligt op het gebied van aangiftes inkomstenbelasting en aangiftes erf- en schenkbelasting, waarbij hij nauwkeurigheid en expertise combineert om te zorgen voor een optimale fiscale situatie. Siebert onderscheidt zich niet alleen door zijn toewijding aan belastingaangelegenheden, maar ook door zijn brede kennis en proactieve benadering bij het assisteren van collega's in diverse fiscale vraagstukken. Wat hem extra bijzonder maakt, is zijn voortdurende streven naar professionele groei.